Skip to main content

Ylivoimainen ominaisuuksiltaan
-silti helppokäyttöinen

Sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön

FlowLMS:llä voit kouluttaa samassa ympäristössä oman henkilökunnan, asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi. Kurssit on kohdennettu siten, että eri kohderyhmät näkevät ainoastaan heille osoitetut kurssit.

Raportit helposti

FlowLMS lähettää automaattiset raportit sähköpostilla haluttuihin tahoihin yrityksessä, esimerkiksi aluetasoihin tai toimipaikkoihin. Raportissa näkyy juuri oikeat tiedot, joita vastaanottaja tarvitsee.

Myös mobiilissa

FlowLMS on kehitetty helpoksi käyttää. Käyttöliittymä on yksinkertainen, ja toimii niin desktopissa, padeissä kuin mobiilissakin. Ympäristön käyttö ei vaadi aiempaa tuntemusta oppimisympäristöistä.

Monikielinen

FlowLMS mahdollistaa kieliversiot niin kursseissa kuin käyttöliittymässäkin. Itse käyttöliittymässä voi valita 25 eri kieltä. Kurssit voidaan toteuttaa halutuilla kielillä. Kurssit voivat olla myös monikielisinä versioina.

Turvallisesti pilvessä

FlowLMS toimii turvallisessa globaalissa pilvipalvelussa, jossa vakaus ja saatavuus on taattu. Palvelu on sertifioitu ja skaalautuu sisällön laajuuden mukaan. Kaikki tiedot on varmuuskopioitu ja palvelukatkoista ei tarvitse olla huolissaan.

Kasvaa tarvittaessa

FlowLMS taipuu kevyestä versiosta organisaation laajuisiin kokonaisuuksiin. Järjestelmä mahdollistaa jopa globaalit verkko-oppimisympäristöt. Oppimisympäristö on tarvittaessa myös täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

Säästä aikaa ja rahaa henkilöstösi osaamisen kehittämisessä. Vihdoin on olemassa oppimisympäristö, joka on samalla yksinkertainen, mutta taipuu tarvittaessa isoksi kokonaisuudeksi. Järjestelmä, joka on yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta silti monipuolinen! Tutustu ja tilaa.

Katso hinnat

Ota yhteyttä »

Miten lähdetään liikkeelle?

1

Varaa meiltä esittely.

2

Kartoitamme verkko-oppimisen tarpeesi.

3

Rakennamme tarpeittesi mukaisen, yrityksellesi brändätyn verkko-oppimisalustan.

4

Koulutamme sinut tekemään materiaaleja itse tai teemme sinulle kaiken valmiiksi.

5

Lisäämme materiaalit ympäristöön ja neuvomme sinua käyttöönotossa sekä kurssien jakelussa.

6

Kurssit ovat valmiita opiskeltavaksi. Saat haluamasi raportit suorituksista.