Ylivoimainen ominaisuuksiltaan
-silti helppokäyttöinen

Sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön

FlowLMS:llä voit kouluttaa samassa ympäristössä oman henkilökunnan, asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi. Kurssit on kohdennettu siten, että eri kohderyhmät näkevät ainoastaan heille osoitetut kurssit.

Raportit helposti

FlowLMS lähettää automaattiset raportit sähköpostilla haluttuihin tahoihin yrityksessä, esimerkiksi aluetasoihin tai toimipaikkoihin. Raportissa näkyy juuri oikeat tiedot, joita vastaanottaja tarvitsee.

Myös mobiilissa

FlowLMS on kehitetty helpoksi käyttää. Käyttöliittymä on yksinkertainen, ja toimii niin desktopissa, padeissä kuin mobiilissakin. Ympäristön käyttö ei vaadi aiempaa tuntemusta oppimisympäristöistä.

Monikielinen

FlowLMS mahdollistaa kieliversiot niin kursseissa kuin käyttöliittymässäkin. Itse käyttöliittymässä voi valita 25 eri kieltä. Kurssit voidaan toteuttaa halutuilla kielillä. Kurssit voivat olla myös monikielisinä versioina.

Turvallisesti pilvessä

FlowLMS toimii turvallisessa globaalissa pilvipalvelussa, jossa vakaus ja saatavuus on taattu. Palvelu on sertifioitu ja skaalautuu sisällön laajuuden mukaan. Kaikki tiedot on varmuuskopioitu ja palvelukatkoista ei tarvitse olla huolissaan.

Kasvaa tarvittaessa

FlowLMS taipuu kevyestä versiosta organisaation laajuisiin kokonaisuuksiin. Järjestelmä mahdollistaa jopa globaalit verkko-oppimisympäristöt. Oppimisympäristö on tarvittaessa myös täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

FlowContent – sisällön tuoton tervetullut apuväline

Sisällön tuottaminen verkko-oppimisympäristöön voi olla haastavaa – varsinkin, jos ei ole aiempaa kokemusta tai ajatusta siitä, millainen verkkokoulutuksen tulisi olla.

Jokaiseen FlowLMS -tilaukseen sisältyy kätevä FlowContent -pohja sisällön tuottoa helpottamaan. FlowContent on valmis teemapohja, johon voit lisätä sisällön nopeasti ja helposti. FlowContent on Powerpoint-pohjainen työkalu, joten voit tehdä sisällön tuoton tutulla työkalulla valmiita pohjia hyödyntäen.

Mikäli et itse ehdi tai halua tehdä sisältöjä, voit tilata meiltä myös ammattilaisen tuottaman verkkokurssin.

FlowLMS pähkinänkuoressa »

1

Valitse malli

Valitse, mikä malli sopii yrityksellesi parhaiten ja tee tilaus ottamalla yhteyttä meihin.
2

FlowContent

Lähetämme sinulle FlowContent-teemapohjan, joka ohjaa kurssisi tekemistä. Saat myös ohjeet kurssille tulevien tehtävien laatimiseen. Voit myös tuoda FlowLMS:n valmiita SCORM-muotoisia verkko-oppimispaketteja.
3

Lähetä

Lähetä aineistosi meille, koostamme tehtävät, teemme aineistostasi seurattavan sekä raportoitavan ja liitämme sen kurssillesi.
4

Kirjautuminen

Saat kirjautumisohjeet, jotka voit jakaa osallistujille.
5

Raportit

Seuraat suoritusten edistymistä automaattisten raporttien avulla.

Säästä aikaa ja rahaa henkilöstösi osaamisen kehittämisessä. Vihdoin on olemassa oppimisympäristö, joka on samalla yksinkertainen, mutta taipuu tarvittaessa isoksi kokonaisuudeksi. Järjestelmä, joka on yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta silti monipuolinen! Tutustu ja tilaa.

Katso hinnat